大学院教育Master & Doctoral Course

Top > 大学院教育 > 授業案内 > 「特徴あるプログラム」 TOKUPRO > Zoom開講講義について  About TOKUPURO Lectures through Zoom

COVID-19感染拡大防止のため、大学院での特徴あるプログラムの講義を一部Zoomにて行います。
Due to preventing the spread of Covid-19 epidemic, part of Toku-aru program Lectures offered by graduate school of medicine are opened through the zoom online system.

・ズーム使用法についてはこちらをご確認下さい。Please check the PDF below for how to use the application, "Zoom".
ZOOMミーティングへの参加の仕方/How to join ZOOM meeting

・Zoomアカウントは前週金曜日に学務課よりメールで送られる"【med-all通知(Coming Week's Lectures)】TKR&TPRO 特論/特プロ開講通知"を確認して下さい。
For the zoom accounts on respective Toku-pro/ Toku-aru lectures, they are announced by our emails sent every Friday as "【med-all】TKR&TPRO Lectures Scheduled Coming Week". Please check mails regularly when the lecture date of your choice approaches.

オンラインで開講される「特徴あるプログラム」と「プレミアムレクチャー」の出席確認は、NUCTの小テストへの回答をもって行います。
Attendance of Online "TOKUPRO" and "Premium Lecture" will be checked by answering quiz on NUCT.

【出席要件について(重要)】
Zoomではミーティングルームへの参加時刻と退出時刻及び所要時間を確認することができます。
合計出席時間が60分未満の者は出席として認めません。
授業開始開始30分以降のミーティングルームへの入室も出席として認めません。

Please note that we don't accept students for a present-stamp, who don't consecutively attend a class for 60 minutes or more: we confirm the attendance period by the time of check-in and check-out on Zoom.
Attendance is not accepted when entering into the meeting room 30 minutes and later after class-start.

【カードについて/About TOKUPURO card】

・特徴あるプログラムのカードに印鑑は押されませんが、Zoomで受講したことが分かるよう、カードの該当コースに日付を必ず記載し、「印の部分にZoom受講」と記載して下さい。
In your TOKUPRO card, there will be no stamp from a instructot, but you do need to write down the date of class taken and clarify that you took it by ZOOM.