入学案内Admission

Top > 入学案内 > お知らせ(合格発表等) > 台風接近に伴う 8月8日大学院入学試験について / About graduate entrance examination accompanying typhoon approach

台風接近に伴う大学院入学試験について   (English as follows)
                                                                                H29.8.7 16時発表

現時点では,学生募集要項に記載の日程で入学試験を実施する予定ですが,今後の台風の進路等による暴風警報解除の状況により,受験生の方々の安全を第一に考え,8月8日の入学試験は以下のとおり実施します。

◯現在,名古屋市に発令されている「暴風警報」が午前7時の時点で解除されている場合は,予定どおり入学試験を実施します。

◯現在,名古屋市に発令されている「暴風警報」が午前9時の時点で解除されている場合は,試験開始時間を1~2時間遅らせて11時から入学試験を実施します。

◯現在,名古屋市に発令されている「暴風警報」が午前11時の時点で解除されている場合は,試験開始時間を3~4時間遅らせて13時から入学試験を実施します。

=====================

Announcement at 4 p.m. on August 7th, 2017

At the moment, we plan to carry out entrance examination on the
schedule described in the application guidelines, but due to the
situation of the cancellation of the storm warning caused by the course
of the typhoon etc, the entrance exam on August 8th will be carried out
as follows by thinking of the safety of students firstly.

〇If the“Storm Warning”issued to Nagoya City is canceled at 7 a.m.tomorrow, the entrance exam will be carried out as planned.

〇If the“Storm Warning”issued to Nagoya City is canceled at 9 a.m.tomorrow, the entrance exam will be carried out from 11 a.m.,delaying the exam start time by 1 to 2 hours.

〇If the“Storm Warning”issued to Nagoya City is canceled at 11 a.m.tomorrow, the entrance exam will be carried out from 1 p.m.,delaying the exam start time by 3 to 4 hours.